Aloe Vera Acai Ivógél

18090,- Ft/darab
Egységár: 12,55 Ft/ml
Nincs készleten, de rendelés esetén 5 munkanapon belül beszerezhető!
Tartalom: 1000 ml
cikkszáma: 81100
Aloe Vera Acai Ivógél, 85% természetes aloe vera zselével, vitaminban gazdag acai bogyóval, ribizlivel, erdei gyümölccsel, mézzel, C-vitaminnal, cinkkel, magnéziummal és rézzel gazdagítva!
Kizárólag az aloe vera levél tiszta zseléjét használjuk a 85%-os koncentrációban - aloin mentesen.
Aloe Vera Acai ivógél egy speciális termék a napsütéses napokra – egész évben.
  1. DEHIDRATÁCIÓ VÉDELEM: biztosítja a kiegyensúlyozott elektrolit-egyensúlyt és az anyagcserét. (A C-vitamin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez; a cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében; a magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly megtartásához.)
  2. BŐRVÉDELEM: támogatja a szervezet saját bőrvédelmét és biztosítja a bőr természetes pigmentációját. (A réz és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez; a cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához; a réz hozzájárul a bőr normál pigmentációjához.)
  3. IMMUNVÉDELEM: támogatja az immunrendszert. (A cink, a C -vitamin és a réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.) )
Az aloe vera egyik legfontosabb hatóanyaga az acemannon, mely jótékony hatásait a többi összetevővel együttesen fejti ki.
A növényt olyan hatóanyagokkal kombinálják, ami a termékeknek egyedülálló tulajdonságokat kölcsönöz.
A minőség áll az első helyen. A termesztéstől a végtermékig az LR-nél mindent szigorúan ellenőrzünk. A neves Fresenius Intézet és az IASC (Nemzetközi Aloe Tanács) biztosítja a minőséget.
Tudtad, hogy az Acai egy superfood? Bármikor kiválóan fogyasztható. Az acai bogyó szokatlanul magas antioxidáns, valamint számos vitamin és ásványi anyag tartalmáról ismert. Aloe Vera Acai Ivógél Fogyasztási javaslat:
  • Naponta 3 x 30 ml
Aloe Vera Acai Ivógél termékcímke

Címkék:

Ez a termék (Aloe Vera Acai Ivógél) a Drogerica webáruházban az alábbi kiemelt tulajdonságokkal (cimkékkel) rendelkezik:

acemannon Aloe Vera ivógél bélflóra acai bogyó immunerősítő lúgosítás méregtelenítés méz poliszacharidok szaponin

A fenti címkék valamelyikére kattintva más, ilyen tulajdonság alá sorolt árucikkeket listázhat ki.