Aloe Vera Freedom MSM Testzselé

11950,- Ft/darab
Egységár: 41,25 Ft/ml
Nincs készleten, de rendelés esetén 5 munkanapon belül beszerezhető!
Tartalom: 200 ml
cikkszáma: 20604

ALOE VERA FREEDOM - Támogasd ízületeidet!

ELŐNYÖK
• Az Aloe Vera Freedom tökéletes kiegészítője, külsőleg alkalmazva.
• 60% aloe vera gél válogatott növényi kivonatokkal.
• MSM-mel, biológiai kénes kötéssel kiegészítve.

Mi az az MSM (metil-szulfonil-metán):

Az MSM a metil-szulfonil-metán rövidítése vagy másképpen szerves kén. Az MSM a hús, a tojás, a baromfihús és a tejtermékek természetes összetevője, de az élelmiszerek feldolgozásakor ez az anyag felbomlik. Az MSM, a széles körben elfogadott ízületi fájdalomcsillapító a szerves kén egyik formája, melyet a test enzimek, antitestek, glutation, kötőszövet és nyálkamembránok létrehozásához használ fel. Szükséges az aminosavak létrehozásához is, így a kéntartalmú összetevők a fehérjék molekuláris szerkezetét is segítenek fenntartani.

Hatása a teljesítmény fokozására

Miért használják a sportolók az MSM-et:

A sportolók úgy találták, hogy az MSM gyulladáscsökkentő hatása segíti számukra a gyorsabb regenerálódást és az ízületek egészségét is megőrzi. Ízületvédők gyakori elemeként az MSM enyhíti az izomfájdalmakat és görcsöket, csakúgy, mint az ízületi fájdalmakat és a gyulladást.
Csökkenti a fájdalmakat és a gyulladást, a méreganyagok felhalmozódásának megakadályozásával és a tápanyagok sejtekbe való felszívódásának elősegítésével pedig felgyorsítja az ízületek és izmok regenerálódását
Potenciálisan támogatja a kollagén képződését, így segítve elő az izmok, ízületek, a bőr, a haj és a körmök egészségét.
Képes növelni az energiaszintet és az állóképességet, mert inzulin komponensként segíti a sejtek glükózfelvételét az energiatermeléshez.

Kutatások alapján az MSM a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:

  • Alkoholizmus
  • Arthritisz
  • Sebek, sérülések
  • Parazitikus fertőzések
  • Hasmenés
  • Székrekedés
  • NIDDM (inzulintól nem függő cukorbaj)
  • Hályogok

Részletesen az MSM-ről*:

Az MSM, a széles körben elfogadott ízületi fájdalomcsillapító a szerves kén egyik formája, melyet a test enzimek, antitestek, glutation, kötőszövet és nyálkamembránok létrehozásához használ fel. Szükséges az aminosavak létrehozásához is, így a kéntartalmú összetevők a fehérjék molekuláris szerkezetét is segítenek fenntartani.

Az MSM előnyei részben a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be; ezzel lehetővé válik a toxinok ki- és a tápanyagok beáramlása. Ha a sejtek egyensúlyban vannak tartva, akkor az ízületekben és izmokban gyulladást okozó toxinok képződése megelőzhető. Ennek köszönhető, hogy az MSM a gyulladások és fájdalmak okát szünteti meg, ahelyett hogy csak a tüneteket kezelné.

Néhány kutató szerint az MSM intenzív edzés utáni görcsöket és izomfájdalmakat csökkentő vagy akár semlegesítő hatása figyelemreméltó. A receptre kapható fájdalomcsillapítók népszerű alternatívájaként az MSM-ről azt tartják, hogy csökkenti az utólagos izomfájdalmakat és segíti a kollagén képződését, ami esszenciális az ízületek és az izmok egészségének szempontjából csakúgy, mint a sebek gyógyulásához.

Mivel egyes B-vitaminok működéséhez is szükséges, a kén a szénhidrátanyagcserét és az ebből fakadó energiatermelést is elősegíti. A sejtek glükózfelvételének elősegítésével szintén az optimális energiaszintet támogatja.

Néhány tudós azt állítja, hogy az MSM lehet a leghatásosabb recept nélkül kapható gyulladáscsökkentő. Az arthritiszben szenvedő páciensek azt állítják, hogy jelentősen csökkenti fájdalmaikat.

Allergiacsökkentő

Az allergiától és asztmától szenvedő páciensek ugyancsak hatásosnak találták az MSM-et, még a komoly tünetek enyhítése szempontjából is. Azonban nem csupán a légzőszervi allergiák esetén hatásos: ételallergiás személyek növekvő tej, citrus, búza és egyéb toleranciáról számoltak be. Ez az MSM nyálkamembránokra gyakorolt hatásának köszönhető, ami az ételekben található tápanyagok normális emésztését és felszívódását biztosítja.

Bár az MSM a kénfélék családjába tartozik, nem összekeverendő a kéntartalmú gyógyszerekkel – nem ugyanolyanok az ellenjavallatok, az allergiás reakciók, és nem okoz gáz ill. testszagképződést. Ez a biztonságos antioxidáns, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő anyag gyakran ízületvédő formulák összetevője, és bár még szükség van kutatásokra (valójában a kutatások még kezdeti stádiumban vannak, mivel a legtöbbjüket állatokon végezték), a sportolók, és más személyek számára remek lehetőségeket rejthet magában.

* Forrás: http://shop.builder.hu/enciklopedia_reszletes.htm4?id=88

Tudom az MSM Gélt a bőr nedvesség tartalmának növelésére alkalmazni?

Alapjában véve igen, persze ehhez ajánljuk a bőr nedvesség tartalmának fokozására és tárolására a természetes bőremelő Aloe Vera Koncentrátumot, 90 % aloe vera gél tartalommal.

Aloe Vera Freedom MSM Testzselé

Használhatom az MSM Testzselét az Aloe Vera Freedom-mal együtt?

Igen. Sőt javasoljuk. Az MSM Testzselé az aloe vera mellett medveszőlőlevél-kivonatot (lásd: a képen, balra) és fűzfakéreg- kivonatot is tartalmaz. Mindkét alkotó elem különféle tanulmányokban gyulladásgátló és reuma elleni hatásúként szerepelnek. A rozmaringkivonat a bőr szerkezetét erősíti, a teafaolaj pedig a bőr felszínére hat. Az E vitamin véd a szabad gyökök ellen, az allantoin pedig erősíti és felgyorsítja a sejtregenerációt. A terméket mindig az érintett testrészre vigyük fel. Javasoljuk, az MSM Testzselé napi többszöri felvitelét. Tökéletes kiegészítője az Aloe Vera Freedom ivó gélnek.

medveszőlőlevél

Az aloe vera és hatásáról bővebb infó: ITT

Aloe Vera Freedom MSM Testzselé

Címkék:

Ez a termék (Aloe Vera Freedom MSM Testzselé) a Drogerica webáruházban az alábbi kiemelt tulajdonságokkal (cimkékkel) rendelkezik:

Aloe Vera Ápolás Freedom ízületvédelem gél-zselé-krémzselé metil-szulfonil-metán msm porcerősítő testápoló

A fenti címkék valamelyikére kattintva más, ilyen tulajdonság alá sorolt árucikkeket listázhat ki.