BLOG bejegyzések:

Aloe vera Nutri-Repair hajápolás

Viszlát csapzott frizura! Mostantól, ha reggel tükörbe nézel, erősnek, magabiztosnak és szépnek fogod érezni magad. Az Aloe vera Nutri-Repair hajápoló termékekkel a száraz, töredezett haj már a múlté. Az új hajápoló termékcsalád az aloe vera zselé és 7 természetes olaj kombinációjával táplálja és erősíti a hajat, illetve megvédi a töredezéstől is.
A bársonyos puhaságért, az egészséges ragyogásért és az önbizalomért – egészen a hajvégekig.
Aloe vera Nutri-Repair hajápolás

Minden embernek körülbelül 90.000-140.000 hajszála van, melyekből naponta 60-100 szál kihullik. Egy hajszál naponta nagyjából 0,35 mm-t nő és 2-6 évig marad a fejtetőn, majd kihullik és egy pihenő szakasz után új hajszál képződik.
Continue reading

Aloe vera ivógél német minőségben – nagy választékban

Kevés nehezebb dolog akad, minthogy a teljesség igényével összefoglaljuk az aloe vera értékes hatóanyagait. Ez idáig a tudósok kb. 200 hatóanyagot azonosítottak az aloe verában, konkrétan az aloe vera barbadensis millerben: mono- és poliszacharidok, enzimek, ásványi anyagok, vitaminok, aminosavak, zsírsavak. Megannyi alkotóelem, amely feltölti az ásványi anyagraktárakat és támogatja a szervezet sok fontos működését. Az aloe vera egyik talán legértékesebb tulajdonsága, hogy megnöveli a szervezet tápanyagfelvételi képességét. Hiába szedünk vitaminokat, ha azok nem épülnek be, mert a szervezetünk nem tudja megkötni. Az aloe vera növeli sejtjeink bio aktivitását.
Az Aloe Vera Ivó Gélek a Fresenius Intézet minőségi pecsétjével büszkélkedhetnek.

„Az SGS INSTITUT FRESENIUS tanúsítja, hogy az LR aloe verás
ivógéljei eleget tesznek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Ezt független, folyamatos ellenőrzéseink garantálják a fogyasztók számára.”

Aloe vera ivógélek - német minőségben

MINŐSÉG ÉS TAPASZTALAT TALÁLKOZÁSA

  • TISZTA ALOE VERA ZSELÉ – ALOIN NÉLKÜL
  • KIVÁLÓ MINŐSÉG
  • NÉMET MINŐSÉG, MODERN GYÁRTÓÜZEM
  • EGÉSZSÉGES ÉS FINOM

Aloe vera ivógélek 5-féle változatban, több mint 17 évnyi gyártási tapasztalattal:

Continue reading

Az aloe vera kozmetikumok, milyen egyéb gyógynövény kivonatokat tartalmaznak?

Azt, hogy az LR aloe vera kozmetikumaik, milyen egyéb gyógynövény kivonatokat és egyéb hatóanyagokat tartalmaznak megtudhatod az alábbi listástól, majd a képernyő alsó felén pedig megtalálod a gyógynövény és egyéb kivonatok listáját, hogy melyik növényi kivonatnak milyen jótékony hatást tulajdonítanak.

Magára az aloe verára nem térünk ki, mert annak ismertetését megtalálod itt: //drogerica.hu/aloe-vera-a-csodanoveny/

Az LR Aloe Vera kozmetikumainak összetevői:

Continue reading

LR Freedom ízületvédelem – a mozgás szabadsága

Szeretnél mozgásban maradni?
A mozgás nem kor, hanem a személyes kondíció kérdése.

Mozgás minden élethelyzetben

Az LR LIFETAKT Pro Activity megoldáscsomaggal teljes körűen élvezheted a mozgásszabadságot és gondtalanul legyőzheted a napi kihívásokat.

Aloe vera Freedom ivógél és Freedom kapszulaA Pro Activity alapmegoldás
Erről az Aloe vera Freedom ivógél és a Freedom kapszula gondoskodik. A népi gyógyításban az aloe verát az összetevőinek egyedülálló kombinációja miatt már évezredek óta nagyra
tartják.
Az aloe vera zseléjét az LR C- és E-vitaminnal gazdagította. A C-vitamin segíti a csontok és a porcok normál működését.1 A nagyobb rugalmasságról az Active Freedom kapszula gondoskodik.
A benne lévő D-vitamin segíti az izomzatot, a mangán pedig a kötőszöveteket2.
Így szabad az út a mozgáshoz!

Continue reading

Aloe Vera a csodanövény

Körülbelül 300 ismert aloe fajta létezik a világon és bizonyítottan a “Barbadensis Miller” rendelkezik a legjobb hatóerővel a bőrre és az emberi szervezetre.

Aloe Vera

AZ ALOE VERA és hatása

A tüskés csodanövény diadalmenete a múlt évszázad harmincas éveiben kezdődött, amikor a röntgensugarakat először használták terápiaként a rák ellen. A páciensek a magas sugáradagtól égési sérüléseket szenvedtek, majd amerikai orvosok a megégetett helyekre aloe vera gélt az aloe vera növény leszedett leveleit helyezték, mellyel hatalmas sikereket értek el.
Continue reading