BLOG bejegyzések:

Aloe vera ivógél német minőségben – nagy választékban

Kevés nehezebb dolog akad, minthogy a teljesség igényével összefoglaljuk az aloe vera értékes hatóanyagait. Ez idáig a tudósok kb. 200 hatóanyagot azonosítottak az aloe verában, konkrétan az aloe vera barbadensis millerben: mono- és poliszacharidok, enzimek, ásványi anyagok, vitaminok, aminosavak, zsírsavak. Megannyi alkotóelem, amely feltölti az ásványi anyagraktárakat és támogatja a szervezet sok fontos működését. Az aloe vera egyik talán legértékesebb tulajdonsága, hogy megnöveli a szervezet tápanyagfelvételi képességét. Hiába szedünk vitaminokat, ha azok nem épülnek be, mert a szervezetünk nem tudja megkötni. Az aloe vera növeli sejtjeink bio aktivitását.
Az Aloe Vera Ivó Gélek a Fresenius Intézet minőségi pecsétjével büszkélkedhetnek.

„Az SGS INSTITUT FRESENIUS tanúsítja, hogy az LR aloe verás
ivógéljei eleget tesznek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Ezt független, folyamatos ellenőrzéseink garantálják a fogyasztók számára.”

Aloe vera ivógélek - német minőségben

MINŐSÉG ÉS TAPASZTALAT TALÁLKOZÁSA

  • TISZTA ALOE VERA ZSELÉ – ALOIN NÉLKÜL
  • KIVÁLÓ MINŐSÉG
  • NÉMET MINŐSÉG, MODERN GYÁRTÓÜZEM
  • EGÉSZSÉGES ÉS FINOM

Aloe vera ivógélek 5-féle változatban, több mint 17 évnyi gyártási tapasztalattal:

Continue reading

LR Freedom ízületvédelem – a mozgás szabadsága

Szeretnél mozgásban maradni?
A mozgás nem kor, hanem a személyes kondíció kérdése.

Mozgás minden élethelyzetben

Az LR LIFETAKT Pro Activity megoldáscsomaggal teljes körűen élvezheted a mozgásszabadságot és gondtalanul legyőzheted a napi kihívásokat.

Aloe vera Freedom ivógél és Freedom kapszulaA Pro Activity alapmegoldás
Erről az Aloe vera Freedom ivógél és a Freedom kapszula gondoskodik. A népi gyógyításban az aloe verát az összetevőinek egyedülálló kombinációja miatt már évezredek óta nagyra
tartják.
Az aloe vera zseléjét az LR C- és E-vitaminnal gazdagította. A C-vitamin segíti a csontok és a porcok normál működését.1 A nagyobb rugalmasságról az Active Freedom kapszula gondoskodik.
A benne lévő D-vitamin segíti az izomzatot, a mangán pedig a kötőszöveteket2.
Így szabad az út a mozgáshoz!

Continue reading

Aloe Vera a csodanövény

Körülbelül 300 ismert aloe fajta létezik a világon és bizonyítottan a “Barbadensis Miller” rendelkezik a legjobb hatóerővel a bőrre és az emberi szervezetre.

Aloe Vera

AZ ALOE VERA és hatása

A tüskés csodanövény diadalmenete a múlt évszázad harmincas éveiben kezdődött, amikor a röntgensugarakat először használták terápiaként a rák ellen. A páciensek a magas sugáradagtól égési sérüléseket szenvedtek, majd amerikai orvosok a megégetett helyekre aloe vera gélt az aloe vera növény leszedett leveleit helyezték, mellyel hatalmas sikereket értek el.
Continue reading

Cistus incanus – magyar nevén bodorrózsa

LR Cistus incanusA Cistus incanust, magyar nevén bodorrózsát vagy cisztusz rózsát, már az i. e. 4. században is ismerték. Teafőzetként alkalmazták, és igen kedvelt volt egészen a késői középkorig, főleg a Közel-Keleten, Dél-Afrikában és a Földközi-tenger vidékein, majd feledésbe merült. A 90-es évek végén fedezték fel újra. A szuharfélék (Cistaceae) a mályvavirágúak (Malvales) rendjébe tartozó növénycsalád tagja, mely a Földközi-tenger száraz, de általában napos vidékein fordulhat elő, sivárabb, köves talajokat is elviselve.

Miért különleges a bodorrózsa?
Continue reading

Mire jó a Colostrum?

Tudnivalók egy különleges étrend-kiegészítőről

A Colostrum a szülést követő néhány napban termelődő előtej. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. A Colostrum nemcsak az embernél, hanem az emlősök más fajainál, többek között a szarvasmarháknál is megtalálható. A Colostrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban.

Colostrum

Minden édesanya tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az anyatej gyermeke számára. Egyetlen kémiai laboratórium sem képes az anyatejhez hasonló táplálék megalkotására, nem beszélve a még értékesebb Colostrumról.
Continue reading