Active Freedom Izületi Kapszula

10390,- Ft/darab
Egységár: 159,83 Ft/szem
Tartalom: 60 kapszula
cikkszáma: 80190

FREEDOM GELENK PLUS - Maradj aktív!

ELŐNY
• Értékes összetevők kapszula formában a mozgékony ízületekért.
• Támogatják a porcokat és a mozgékonyságot.
• Chondroitin- és glukózaminszulfáttal, mangánnal, E és D vitaminnal.
• Génmanipulált összetevőket nem tartalmaz.
• Laktóz- és gluténmentes.

A Freedom Izület Plusz összetétele:

glukózamin-szulfát,zselatin, chondroitin-szulfát, E vitamin, mangán-glukonát, hordozó: magnéziumsók az étkezési zsírsavakból, D vitamin, színezék: titán-dioxid

Hatóanyagoknapi adagonként
(2 kapszula)
%RDA*
Glukozamin-szulfát 675 mg 
Chondroitin 100 mg 
D,L, alpha-tocopherol-acetat
(E vitamin)
10 mg 100%
Mangán 1,0 mg 
Kolekalciferol (D vitamin) 2,5 µg 50%

* a felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Javasolt fogyasztása:
Naponta 2x1 kapszula bőséges folyadékkal bevéve.

Figyelmeztetés: Az ajánlott mennyiséget ne lépje át. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a napi vegyes étrendet. A terméket kisgyermekektől elzárva kell tartani. Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Nettó tömeg: 37,2g / 60 kapszula

Miért fontos a Freedom Izület Plusz?

Mindegyik életszakaszban a mozgékonyság és az életminőség megőrzésének alapjai az egészséges ízületek, csontozat és porcszövet. Az egészséges ízületi funkciókban különböző tényezők játszanak szerepet. A változatos táplálkozás és a megfelelő mozgás mellett az ízületi porcok anyagcseréjének van dönti jelentősége.
A napi táplálkozással nem mindig elégíthető ki a megnövekedett szükséglet.

Kiknek ajánljuk feltétlenül?

Következő csoportoknak megnövekszik az igényük az ízületeket tápláló anyagokra:
- foglalkozásból eredő leterheltségnél
- sporttevékenységnél
- túlsúlyosoknál
- idősödő szervezetnél
- degeneratív ízületi betegségeknél

Hogyan hat a Freedom Izület Plusz?

A készítményben kombinálva található meg az ízületeket tápláló glukozamin-szulfát és a chondroitin-szulfát a fontos co-faktorokkal, mint mangán, E, D vitamin. Ezek a hatóanyagok fontosak az életerős és mozgékony ízületek megtartásában, emellett elősegítik a sérült porc regenerálódását.

Információk a hatóanyagokról:

Glukozamin-szulfát

A glukozamin-szulfát, mint ízületekre ható anyag szerepel. Legfőképp a porc állományára hat, ugyanis erősíti a kollagén szálakat és szabályozza a porcokat romboló enzimeket. A kor előrehaladtával az emberi szervezetben csökken a glukozamin-termelő képesség. A proteoglikán alkotóeleme, mely fő alkotó része a porcnak és támogatja az ízületi folyadék képződését.

Chondroitin-szulfát

A porc természetes alkotó eleme. A szilárdságát biztosítja. A glukozamin-szulfáttal együtt pedig felelős azért, hogy a porc a rugalmasságát a megfeleli folyadék képződés révén megtartsa. Különböző forrásból nyerhető pl. cápaporc, kakastaréj stb.

Mangán

Nagyon fontos nyomelem. A szervezet a csontfejlődés során igényli, ezen kívül a porc- és csontszövet felépítésében és különböző enzimek képződésében vesz részt. Aktiválja a glukozamin-transzferáz enzimet, amely a csontokban és porcokban a chondroitin-szulfát szintézist segíti elő.

Magnézium

Magnézium egy olyan ásványi anyag, mely a csontokban raktározódik. Szerepet játszik a csontképződésben és az izomzat anyagcseréjében.

E vitamin

Az E vitamin egy olyan vitamin, mely a növényekből szintetizálható. Az emberek és az állatok a táplálékból veszik fel. Fontos antioxidáns. Az enzimrendszer működésére hat.

D vitamin

A D vitamin a csontjaink számára különösen fontos. A csont őssejtek differenciálódására és a kalcium valamint a foszfor anyagcseréjére hat. Az utóbbi ásványi anyagok a csontszövet felépítésben játszanak fontos szerepet.

Címkék:

Ez a termék (Active Freedom Izületi Kapszula) a Drogerica webáruházban az alábbi kiemelt tulajdonságokkal (cimkékkel) rendelkezik:

ízületvédelem chondroitin-szulfát glukozamin-szulfát kondroitin-szulfát Freedom porcerősítő táplálékkiegészítő

A fenti címkék valamelyikére kattintva más, ilyen tulajdonság alá sorolt árucikkeket listázhat ki.