Hírlevél

Az LR termékei irányt érdeklődőknek lehetőségük van hírlevélre feliratkozni.

A hírlevélre egyrészt a jobb oldali menüben név és email cím megadásával is lehet, másrészt pedig vásárlás során az adatok megadásakor lehet bejelölni a hírlevél igénylést.
A vásárláskori hírlevél igénylők egy pumpás minta parfümöt is választhatnak maguknak.
A visszatérő vásárlók minden vásárlás alkalmával tudnak hírlevélre feliratkozás bejelölésével egy-egy parfüm mintát választani, így gyakorlatilag egy teljes parfüm minta kollekcióra is szert tudnak tenni.
Tehát aki minden vásárlás alkalmával feliratkozik hírlevélre, ugyan azzal az email címmel, az minden esetben megkapja a parfümmintát. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a hírlevelet is többszörözve kapná, hiszen egy megadott email címre egy-egy hírlevélszám mindig csak egy példányban megy ki.

A hírlevélre feliratkozással a megrendelő nevében eljáró kapcsolattartó neve és az e-mail címe külön fájlba kerül rögzítésre, hogy alkalomszerű gyakorisággal, kizárólag a kozmetikum, illatszer, táplálékkiegészítő témaköreiben megjelenő cikkekről, termékekről és akciókról bemutató, tájékoztató levél kerüljön kiküldésre.

Más célból a hírlevélre feliratkozó nem kap e-mailt, az e-mail lista harmadik félnek nem kerül átadásra, s minden hírlevél alján az automatikus leiratkozás biztosított.

Az üzemeltető adatkezelési nyilvántartási azonosítója a hírlevél feliratkozáshoz szükséges adatok kezelése tekintetében: NAIH-94851/2016