LR Protection Hydro-alkoholos kézvédő spray

4750,- Ft/darab
Egységár: 38 Ft/ml
NEM BESZEREZHETŐ!
Tartalom: 125 ml
cikkszáma: 24000
A tökéletes társ az úton! Megérkezett az új HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY! Régóta bevált higiéniai összetétel alapján, amely azonnal megszabadítja a bőrt a baktériumoktól, anélkül, hogy kiszárítaná, vagy ragacsos érzetet hagyna maga után, ráadásul tartós hidratáltságot biztosít a kezeknek. Természetesen, német minőségben, azaz Made in Germany! LR Protection Hydro-alkoholos kézvédő spray LR Protection Hydro-alkoholos kézvédő spray
 1. 1. Hogyan működik a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY?
  A HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY biztosítja az optimális ápolást és higiéniát egyben. A spray-ben található alkohol gyorsan megszabadítja a bőrt az ott található baktériumoktól, ezáltal tökéletes teljes védelmet biztosít. Glicerinnel kombinálva az alkohol még hatékonyabb és hosszabb ideig nyújt védelmet. Ezenkívül a glicerin hidratáló tulajdonságú és védőréteget képez a bőrön, amelynek eredményeként selymes és puha lesz a kéz - anélkül, hogy ragacsos érzést hagyna maga után. A spray víz nélkül használható, így ideális útközben is.
 2. 2. Hogyan alkalmazzam a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY-t?
  Permetezd a terméket a tenyeredre, hogy mindkét kezedet befedje! Ezután dörzsöld be a terméket a kézfejedbe és az ujjaid közé is!
 3. 3. Egy nap hányszor használhatom a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY-t?
  A spray-t naponta annyiszor használhatod, amennyiszer csak akarod. Még a gyakori és hosszú távú használat is megengedett, hiszen nem szárítja a bőrt. Naponta többször, alaposan tisztítsd meg a kezeid, hogy védd magad a kórokozók ellen!
 4. 4. Mik a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY összetevői?
  A termék kipróbált és jól bevált összetevők kombinációja: alkohol, glicerin és víz.
  • Alkohol (az alkohol tartalom kb. 75%)
   • - Gyorsan megszabadítja a bőrt a baktériumoktól
   • - Teljes körű védelmet nyújt
   • - Glicerinnel kombinálva az alkohol hosszabb ideig hat
  • Glicerin
   • - Hidratálja és kényezteti a bőrt
   • - Védőréteget képez a bőrön, amelynek eredményeként selymes és puha lesz a kéz - anélkül, hogy ragacsos érzést hagyna maga után
 5. 5. Ki használhatja a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY-t?
  Mindenki használhatja a spray-t a napi kézhigiénia rutin gyanánt. A felnőtteknek célszerű segítenie a termék megfelelő alkalmazásában a gyermekeknek. A spray-t mindig szorosan lezárva, biztonságosan és gyermekektől elzárva tartsd!
 6. 6. Miben különbözik a HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY a MICROSILVER KÉZTISZTÍTÓ GÉL-től?
  A HYDRO-ALKOHOLOS KÉZVÉDŐ SPRAY alkohol alapú összetétele azt jelenti, hogy különösen gyors hatással bír. Glicerinnel kombinálva az alkohol hosszabb ideig marad a bőrön, de egy idő után eltűnik / elpárolog.A MICROSILVER KÉZTISZTÍTÓ GÉL számára szükség van egy kis időre, amíg kifejti hatását, de aktív védelme hosszabb ideig tart.A spray tehát egy „gyorssegély vészhelyzetben”, a MicroSilver kéztisztító gél pedig egy „hosszútávú védőtárs” - mindkét termék hatása megfelelő (még akkor is, ha önmagában használja a termékeket, mindegyik önmagában is hatékony). Együtt pedig képesek egy erős duót képezni a baktériumok elleni küzdelemben, valamint védik a bőrt a tapinthatóan puha és hidratált kezekért.
 7. 7. Miért fontos a kézhigiénia?
  Függetlenül attól, hogy fújod az orrod, mosóba mész, megöleled a háziállatod vagy előkészíted a nyers húst a főzéshez: a kezeket gyakran káros baktériumoknak tesszük ki, amelyek mindenre átragadhatnak érintés során. Amikor kezet fogunk vagy megosztunk valamit mással, szintén átadhatjuk a kórokozókat kézről-kézre. Emellett, a baktériumok hosszú ideig életben maradhatnak bizonyos felületeken, és érintkezés során tovább terjedhetnek. Ne feledd: mindannyian - tudatosan, de többnyire tudat alatt - naponta számtalanszor megérintjük arcunkat. Ezért van olyan egyszerű dolga a baktériumoknak. A száj, az orr vagy a szem nyálkahártyáján keresztül jutnak a testbe, így fertőzést válthatnak ki. A rendszeres kézhigiénia megakadályozhatja a kórokozók terjedését.
 8. 8. Milyen baktériumok találhatók meg a kezeken?
  A legtöbb baktérium kezünk segítségével jut be a testünkbe. De akár olyan étel útján is, amelyet megérintettünk vagy nem tiszta kézzel készítettünk el. Akárhogyan is, cseppfertőzéssel terjednek a kezeink által.
 9. 9. Hogyan és mikor kell figyelni a személyes kéz higiéniára?
  Általános szabály: mindig! A gyors kézmosás nem hatékony a kórokozók különféle formáival szemben. A megfelelő kézhigiénia azt jelenti, hogy kb. 20 másodpercig - ideértve az ujjaink hegyét, az ujjainkat és mindkét hüvelykujjunkat gondosan dörzsölve szappannal célszerű tisztítani. Fontos a rendszeres kézhigiénia gyakorlása, de bizonyos más tevékenységek is extra figyelmet igényelnek. A mosdóba lépés után természetesen mindig alaposan moss kezet, de ha a vonaton tartottad a kapaszkodót, mozgólépcsőztél, megérintetted az ajtó fogantyúit vagy vásároltál, akkor mindenképpen jó alaposan tisztítsd meg kezeid! Általános szabály, hogy hazaérkezéskor, ételek készítése és étkezés előtt sose feledkezz meg a kézhigiéniáról!Ha tartod a rendszeres és alapos kézhigiéniát, megvéded magad és másokat a káros baktériumoktól. Csökkentheted annak a kockázatát, hogy a kórokozók a családtagok, a barátok vagy a kollégák számára kézfogás, étel vagy száj, orr, szem megérintése útján terjedjenek. A járványok idején ez különösen fontos.
LR Protection Hydro-alkoholos kézvédő spray

Címkék:

Ez a termék (LR Protection Hydro-alkoholos kézvédő spray) a Drogerica webáruházban az alábbi kiemelt tulajdonságokkal (cimkékkel) rendelkezik:

kézmosó antibakteriális

A fenti címkék valamelyikére kattintva más, ilyen tulajdonság alá sorolt árucikkeket listázhat ki.