Információk az LR-ről

LRA LR-drogéria.hu webáruházban az LR Health & Beauty Systems GmbH által előállított termékek kerülnek bemutatásra, – illetve vásárolhatóak meg.

Az LR termékei hagyományos kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, azokat kizárólag az LR partnerhálózatának tagjain keresztül lehetséges megvásárolni.

Az LR Health & Beauty Systems 1985-ben alakult a vesztfáliai Ahlenben. Akkori neve „LC Cosmetic” volt. A választék csupán néhány illatcsaládból és testápoló termékből állt.

2 évvel később a „Line Racine” termékcsaláddal bővült a kínálat, majd1988-ban a „Lady Racine” kozmetikumok következtek.

Ma már a 32 országban működő társaság 1.000 alkalmazottal és kb. 300.000 önálló értékesítő partnerrel Európa vezető MLM-vállalatai közé tartozik.

Jelenleg, az LR a legnagyobb forgalmat lebonyolító MLM-vállalatok egyike Európában.
LR

Az óriási siker kulcsa a “Made in Germany”, azaz az LR termékek Németországban készülnek, a német termékektől elvárt minőségben.

Az étrend-kiegészítőkre, testápoló termékekre, parfümökre, vagy ékszerekre egyaránt igaz, hogy a kiváló minőségű fogyasztási cikkek erősen növekvő piacokon.

A kiváló alapanyagok és a kíméletes feldolgozás garantálják termékek legmagasabb minőségi színvonalát. Rendszeres üzemen belüli és kívüli ellenőrzésekkel gondoskodnak arról, hogy az LR valamennyi terméke megfeleljen a német minőségi követelményeknek, és hogy a termékek ezt a minőségi szintet tartani is tudják.

Kutatók és tudósok hozzáértő csapata támogatja az LR-t az alapanyagok kutatásában, a professzionális elemzésekben, és a tudományos tanulmányok készítésében.

Mindenre kiterjedő minőség-ellenőrzésüknek köszönhetően termékeik kiválósága és megbízhatósága igen nagy hírnévnek örvend.

Számos LR termék többször is kitüntetésben részesült, pl. a FRESENIUS INTÉZET vagy a Dermatest által.

A kitüntetések többek között a neves FRESENIUS INTÉZETTŐL származtak. Több mint 50 aloe vera termék kapta meg a híres IASC-pecsétet.

SGS FRESENIUS INTÉZET

Bármely termék, mely megkapja a FRESENIUS INTÉZET minőséget igazoló pecsétjét, egy kiterjedt vizsgálaton esett keresztül. A vizsgálat a termék alapanyagainak és egyéb összetevőinek ellenőrzésével kezdődik, majd a beszállító ellenőrzésével és a késztermék kiszállítás előtti vizsgálatával fejeződik be.

Ezen kívül a termékeket a minőséget igazoló pecsét odaítélése után is rendszeresen ellenőrzik. (A vizsgálat célja annak megállapítása, hogy a későbbi termék ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik-e, mint az eredetileg bevizsgált termék.)
Az SGS FRESENIUS INTÉZET által minősített termékek: a Colostrum és az Aloe Vera Ivó Gélek.

Dermatest

Az eredeti DERMATEST® minőséget igazoló pecsétje az ellenőrző módszerek következetességének garanciáját jelenti, mely biztonságot jelent a fogyasztóknak és a gyártónak egyaránt.

Az illatok tartósságát vizsgáló tanulmány

Az LR a Dermatest-tel közösen kidolgozott egy eljárást a parfümillatok tartósságának vizsgálatára. A ”Klinikai-bőrgyógyászati alkalmazási teszt az illatok tartósságának megállapítására” elnevezésű tanulmány az LR illatainak kiváló tartósságát igazolja. Nem utolsósorban ennek a tanulmánynak köszönhető, hogy az LR 2009-ben jelentős sikerrel indította újra illatait.

IASC (International Aloe Science Council)

Az IASC az aloe vera ipar világszerte ismert érdekszövetsége, amely az aloe vera felhasználását segíti elő. Az LR 50, minőséget igazoló pecsétjével jelenleg a világ legtöbb IASC kitüntetéssel rendelkező vállalata (2011-es állapot szerint). Ez a páratlan siker többek között az Aloe Vera Ivó Gél termékünknél használt rendkívül kíméletes hideggyártási eljárásnak köszönhető.

Sztárok és parfümök

Az LR világszerte híres az egyedi parfümjeiről.
Számos nemzetközi sztár az LR-re bízza magát, ha személyes parfümcsaládja megalkotásáról van szó. Bruce Willis, vagy Karolina Kurkova parfümjei, mindannyian a híres SztárBox család tagjai.