LR STARBOX – az illatok világában

Az LR sikertörténete 1985-ben kezdődött a parfüm készítéssel és gyártással –
ez büszke 35 éves illattapasztalatot jelent részünkről!

A neves parfümházakkal való együttműködés, a legmagasabb parfümolaj-tartalom, a kiemelkedő tartósság és a németországi gyártás meggyőzi az illatgyártókat az egész világon. Nem véletlen, hogy nemzetközi sztárok is, mint például Guido Maria Kretschmer, Bruce & Emma Heming-Willis, valamint Cristina Ferreira is az LR parfümök szakértőjévé váltak és megalkották saját sztár-parfümjeiket.

A teljes illatkészítési folyamat – az illatjegy megalkotásától a marketing koncepción át a csomagolásig – az LR székhelyén, Németországban valósul meg. Mindezt top-parfümériákkal együttműködve végezzük.

Ennek ellenére természetesen a gyártás az LR központban, Ahlenben történik.

Nemcsak a „Made in Germany“ minőségre, de a DUFTSTARS-díjra jelölt illatkompozícióinkra is nagyon büszkék vagyunk.

parfümolaj koncentrátumok a parfümgyártásban

LR ILLATOK MAGAS MINŐSÉGGEL

Az LR a legmagasabb minőséget képviseli, és választékában csak kiváló minőségű Eau de parfümök találhatók. A különösen tartós illatok a magas parfümolaj-tartalomnak köszönhetők. Legalább 15% és legfeljebb 23,5%-ban vannak jelen egy-egy LR illat esetében.

AZ ILLATOK TUDOMÁNYA

„Jól érzem magam!“ – Az illatok nagy szerepet töltenek be életünk során, nem csak a romantikus alkalmak adtán. Amikor emberek találkoznak, akár még állásinterjú során is, az illat nagyban meghatározza a szimpátiát.

Hogyan tegyem fel az illatot?
Azok a testrészek ideálisak, ahol intenzívebb a vérellátás, melegebb a bőrfelület, így a parfüm is jobban párolog. Ilyenek a nyak, a dekoltázs, a csukló belső oldala vagy a térd- és könyökhajlat, illetve a tarkó környék. Tegyünk egy cseppet a fül mögé vagy fújjunk egy keveset a frissen mosott hajra!

Miért nem érzem az illatot később?
Próbáld meg tesztelni az összes SztárBox illatot egymás után. Érezni fogod, hogy az orrod hamarosan „sztrájkolni“ kezd. Ha folyamatosan rajtunk van számunkra kevésbé észrevehető, azonban mások számára az illat ugyanolyan intenzív marad.

Felbontás után mennyi ideig használhatom a parfümömet?
Felbontás után, lehetőleg egy éven belül használd fel az üveg tartalmát! A parfümöt mindig hűvös, száraz helyen jó tartani, az eredeti csomagolásában. Erős napfény vagy hő megváltoztathatja a színét, illatának intenzitását és csökkenti az eltarthatóságát is.

HOGYAN KAPCSOLÓDNAK AZ ILLATOK?

hogyan kapcsolódnak az illatok

A fejillat az első illathullám, amely megcsapja az orrod, amikor magadra fújod a parfümöd. Ez körülbelül 10-15 percig tart. Többnyire ez első illatfelhő dönti el, hogy szeretjük-e vagy sem a parfümöt.

A szívillat kb. 10-20 perccel a parfüm felvitele után válik érezhetővé. Ez a parfüm központi része és körülbelül egy órán keresztül intenzív illatú.

Az alapillat, amelyet „Fond“-nak is neveznek, a harmadik és egyben utolsó része az aromának. Ez marad az egyetlen illat vissza és a legerősebb benyomást hagyja – több órán keresztül tart.

AZ ILLAT-VARIÁCIÓK

Az LR illatkoncepciók három különböző illatkategóriával – LR Sztárillatok, LR Lifestyle illatok és LR Classics – kiváló illatváltozatokat kínálnak minden karakterhez és minden
alkalomhoz. Érdemes nem csak egy illatunkra fókuszálni, hanem tesztelni az illataink többi változatát is. A Drogerica.hu webáruház minden rendeléskor a vevőinek egy ingyenes parfümminta választási lehetőséget biztosít. A törzsvásárlók, így gyakorlatilag a teljes illatminta kollekcióra ingyenesen szert tudnak tenni.
Hagyd magad inspirálni a parfümök változatos kínálata által, és tapasztald meg közelről az „illatok varázsát“! Az alábbi képeken a szimbólumok megmutatják, hogy az illatok hogyan szerepelnek a lentebb látható illatkörökön.

Lightning kollekció

Női Sztárparfümök

GMK Pure női Sztárparfüm

Női Design Lifestyle parfümök

Női Design Lifestyle parfümök

Női Design Lifestyle parfümök

Női Design Lifestyle parfümök

LR Classics női parfümök

LR Classics férfi parfümök

Férfi Sztárparfümök

Bruce Willis Personal Edition EdP

Férfi Design Lifestyle parfümök

Férfi Design Lifestyle parfümök

TALÁLD MEG KEDVENC ILLATOD!

A fej, a szív és az alapjegyek függvényében elhelyeztük parfümjeinket illatcsaládokba – pl. friss, virágos, gyümölcsös, keleti, fűszeres és fás – kategorizálva.
Az illatkörök gyorsan és világosan megmutatják, hogy mely illatjellemzők rejtőznek a szakkifejezések mögött.

Hölgyeknek

Női parfümválasztó

Férfiaknak

Férfi parfümválasztó