Pseudonym Eau de Parfüm

9950,- Ft/darab
Egységár: 183 Ft/ml
Tartalom: 50 ml
cikkszáma: 30386

Könnyed, mégis érzéki

A bájos visszafogottság magabiztos érzékiségre vált. A Pseudonym varázsa a barack, áttetsző tavirózsa, csábító ibolya és szantálfa titokzatos, nőies illatkompozíciójában rejlik.Pseudonym Eau de Parfüm

Eau de Parfum – a legérzékibb kiegészítő

Az illatok időtlen emlékeket ébresztenek. Egy illatélmény megmarad, hat másokra és alegfontosabb kiegészítőink közé tartozik. Olyan kisugárzást ad, amely a lányt nővé, a nőt ikonná teszi. A döntő pillanat, amikor először érintkezik a bőrünkkel. Létrejön egy egyedülálló illat, amely minden nő saját jegye. Az ember erre csukott szemmel is emlékszik. A nő távozik, az aura ott marad – ki tudja meddig.

LR Parfümök – Hagyomány és szakértelem

A parfüm akkor tudja kifejteni igazán mágikus hatását, ha a fej-, szív- és alapjegyek tökéletesen összeillenek. Ez éveken át szerzett tapasztalatot, illetve a klasszikus és modern illatokhoz való illatérzéket feltételez. Bízd magad az LR szakértők 30 éves tapasztalatára, ha épp saját illatod keresésére indultál. Egy bensőséges pillanat – ez fogja meghatározni az aurád.

Címkék:

Ez a termék (Pseudonym Eau de Parfüm) a Drogerica webáruházban az alábbi kiemelt tulajdonságokkal (cimkékkel) rendelkezik:

Eau de Parfum for women hölgyeknek illatszer

A fenti címkék valamelyikére kattintva más, ilyen tulajdonság alá sorolt árucikkeket listázhat ki.