Zeitgard Serox Regeneráló Szérum

27990,- Ft/darab
Egységár: 607,14 Ft/ml
Tartalom: 30 ml
cikkszáma: 28230

Serox by LR, az innovatív ránctalanító rendszer.


ELŐNYÖK• Serox, kizárólag csak az LR-nél.
• Ideális a mimikai ráncok ellen.
• Az izomelernyedés technológiájának gyengéd fajtája.
• Biztosítja a bőr optimális simaságát.
• Egyedülálló hatóanyag-kombináció: Argireline és Ameliox.
• A termék duó tökéletesen kiegészíti egymást.

A mimikai ráncok egyeseknek az öregedés legszebb jelei, mások viszont sokat szenvednek miattuk. Azok, akik szenvednek és el szeretnék tüntetni a mimikai ráncokat, eddig két lehetőség közül választhattak: vagy drága kezelések a szépségszalonokban, vagy pedig fájdalmas injekciózás a ránc alatti területeken.
Zeitgard Serox Regeneráló Szérum

Serox by LR – Innovatív termékek – igényes bőrápolás


A luxus összetevők gyengéden táplálják a bőrt, és ápolt bőrérzetet eredményeznek.
Használata:
 1. Professzionális Szemkörnyékápoló Párnák Intenzív kúra, heti 1 alkalommalSerox Szemkörnyékápoló Párnák
  Profi Szemkörnyékápoló Párnák szépségszalonminőségben. A párnák nagyrészben fagyasztásos szárítással készült, tiszta kollagénből állnak. Tartósítószer nélkül. A kollagén párnák megtöltődnek az Argireline®, Gatuline Expression® és a Hyaluronsavból álló hatóanyag-kombinációval.A megtisztított bőrfelületre vigyük fel. Havi adag: 4 x 2 Párna. Ideális kombinációt alkot az Intenzív Regeneráló Krémmel és a Serox Regeneráló Szérummal.Helyezd a Szemkörnyékápoló Párnákat a bőrödre és hagyd 15percig hatni! Intenzív kúraként használd heti 1 alkalommal!
 2. Ráncok elleni védelem Intenzív koncentrátum a célzott hatás érdekében.Serox Ráncfeltöltő Krém
  Intenzív-koncentrárum, kifejezetten a mimikai ráncokra. Innovatív emulzió Argireline®-nel, Gatuline Expression®-nel, Dynalift™-tel és Hyaluronsavval. Vigyük fel reggelente és esténként a napi arcápolás részeként. Ideális kombinációt alkot a Serox Intenzív Regeneráló Krémmel.Vigyél fel egy kis adagot célzottan a ráncokra és könnyedén oszlasd el az ujjaiddal!
 3. Serox Regeneráló Szérum
  Bársonyos állagú, intenzív hatóanyag-kombináció, amely azonnal felszívódik. Az Argireline® és az Ameliox® garantáljaa bőr optimális ellátását. Tisztítás után vigyük fel! Az Intenzív Regeneráló Krémmel alkalmazva, tökéletes eredményt érhetünk el.Vidd fel naponta kétszer a Regeneráló Szérumot, speciálisan a mimikai ráncok környékére és könnyedén masszírozd be!
 4. Intenzív Regeneráló Krém
  Innovatív krémkombináció Argirelin®-nel, Ameliox®-szal, Polylift®-tel, Matrixyl®-lel és Hyaluronic Spheres®-szel. Az rtékesösszetevők mellett sheavajat is tartalmaz – így száraz bőrre is alkalmazható. A Serox Regeneráló Szérummal kombinálva,fantasztikus eredményeket érhetünk el.
  Miután felszívódott a szérum, kend az arcodra az Intenzív Regeneráló Krémet vékony rétegben!

Zeitgard Serox Regeneráló Szérum

Harcolj a látható mimikai ráncok ellen!Serox by LR egy merőben új és páratlan termékkonstrukció. A két termék (Serox Intenzív regeneráló krém és a Serox regeneráló Szérum ) kiválóan egészíti ki egymást. Az optimális eredmény elérésére reggel és este alkalmazzuk.
A nagy koncentrációjú szérumot a bőr gyorsan felszívja, és ezáltal biztosítja az intenzív tápanyagellátást. A regeneráló krém más arckérmekhez képest lényegesen hatékonyabb ápolást nyújt annak tekintetében, hogy ellátja a bőrt a Hyaluronic Filling Spheres nevű hatóanyag-komplexummal.
Biztosítani tudjuk a választási lehetőséget:
A Serox by LR páratlan hatóanyag-kombinációja egyszerre négy fronton indít támadást a mimikai ráncok leküzdésében. Ezzel jeleníti meg a kíméletes alternatívát a drága és fájdalmas eljárásokkal szemben.
Előnyei:
Megőrzi a természetes arcformát az injekciós kezelés utáni "maszkszerű" kinézettel szemben. Többek között értékes proteinekhez és olajokhoz jut a bőr. Röviden: gyors, egyszerű és kockázatmentes kezelést élvezhetsz.
Az emberi bőr keresztmetszete: A felső bőrrétegeken - a felhámon és az alhámon - keresztül futnak az idegnyalábok és a hajszálerek, valamint itt találhatók a kollagén-szerkezetek is, amelyek támasztó funkciót látnak el. Itt látható, hogy a Serox termékek egyes összetevői hogyan hatnak a bőrben és a bőrön.
Az Argireline® olyan kis protein, amely a bőr idegpályáinak a működését reverzibilis módon gátolja. Így megszakadnak az idegeken át az izmokra érkező impulzusok, és az izom több órára "pihenő állapotba" kerül. A mérgező Botolinum Toxin viszont bénító hatást gyakorol az izomzatra, és ezt a szert mégis sokan a bőrük alá fecskendeztetik, ami egyúttal fájdalmas eljárás is. Az Argireline® hatóanyaggal folytatott kísérletek rávilágítottak arra, hogy a rendszeres alkalmazás kezdete utáni 30 nap elteltével a mimikai ráncok mélysége jelentősen, akár 60%-kal is csökkent.*
Az Ameliox® egy liposzomális komplexum, amely támogatja az Argireline® hatását. Az Ameliox© a kollagén-rostok spirális szerkezete között rakódik le, és biztosítja azt, hogy az összes rost egymással szemben álljon, és ezt a helyzetet meg is őrizze. Tartós mechanikai igénybevétel esetén (egyes arcizmokat akár 400-szor is igénybe vesszük másodpercenként) előfordulhat, hogy a kollagén-rostok összeütköznek, és ezután egymáshoz is tapadnak. Ennek következménye egyrészt megkeményedett, rugalmatlan struktúrák kialakulása, másrészt pedig a támasztó kollagén hiánya. Az eredmény pedig mélyedések és ráncok formájában jelentkezik. Az Ameliox® ezen kívül igen hatékony szer a szabad gyökök ellen is.
A Hyaluronic Filling Spheres® teljesen újszerű módon küzd a ráncok ellen. A bőrünkön keresztül nedvességet veszítünk, és ez a folyamat ? az izzadástól eltekintve ? észrevétlenül zajlik le. Mikroszkópikus finomságú, mélyhőtött állapotban szárított hialuronsavból ? Hyaluronic Filling Spheres® ? készült golyócskákat juttatunk a bőrbe. Ha ezek nedvességgel kerülnek kapcsolatba, akkor megduzzadnak, és kitöltik a ráncok alatti üregeket. A ráncok a bőr felszíne felé tolódnak ki.
A Serox termékek negyedik fő alkotórésze egy mandula-proteinekből készült bio-polimer. A bőrfelület egyenetlenségeiben rakódik le, ellenálló, rugalmas filmréteget képez, és így kisimítja az arc körvonalait.
* Teszteredmény Lipotec S.A., 2004 Január: A hatást 10, száraz bőrű, 44 éves átlagéletkorú nőn naponta kétszer tesztelték.
Zeitgard Serox Regeneráló SzérumZeitgard Serox Regeneráló Szérum

Címkék:

Ez a termék (Zeitgard Serox Regeneráló Szérum) a Drogerica webáruházban az alábbi kiemelt tulajdonságokkal (cimkékkel) rendelkezik:

ameliox arcápolás argireline hyaluron-sav kozmetikum Serox by LR Intenzív regeneráló termékcsalád Zeitgard

A fenti címkék valamelyikére kattintva más, ilyen tulajdonság alá sorolt árucikkeket listázhat ki.