BLOG bejegyzések:

Aloe vera Nutri-Repair hajápolás

Viszlát csapzott frizura! Mostantól, ha reggel tükörbe nézel, erősnek, magabiztosnak és szépnek fogod érezni magad. Az Aloe vera Nutri-Repair hajápoló termékekkel a száraz, töredezett haj már a múlté. Az új hajápoló termékcsalád az aloe vera zselé és 7 természetes olaj kombinációjával táplálja és erősíti a hajat, illetve megvédi a töredezéstől is.
A bársonyos puhaságért, az egészséges ragyogásért és az önbizalomért – egészen a hajvégekig.
Aloe vera Nutri-Repair hajápolás

Minden embernek körülbelül 90.000-140.000 hajszála van, melyekből naponta 60-100 szál kihullik. Egy hajszál naponta nagyjából 0,35 mm-t nő és 2-6 évig marad a fejtetőn, majd kihullik és egy pihenő szakasz után új hajszál képződik.
Continue reading

LR STARBOX – az illatok világában

Az LR sikertörténete 1985-ben kezdődött a parfüm készítéssel és gyártással –
ez büszke 35 éves illattapasztalatot jelent részünkről!

A neves parfümházakkal való együttműködés, a legmagasabb parfümolaj-tartalom, a kiemelkedő tartósság és a németországi gyártás meggyőzi az illatgyártókat az egész világon. Nem véletlen, hogy nemzetközi sztárok is, mint például Guido Maria Kretschmer, Bruce & Emma Heming-Willis, valamint Cristina Ferreira is az LR parfümök szakértőjévé váltak és megalkották saját sztár-parfümjeiket.

A teljes illatkészítési folyamat – az illatjegy megalkotásától a marketing koncepción át a csomagolásig – az LR székhelyén, Németországban valósul meg. Mindezt top-parfümériákkal együttműködve végezzük.

Ennek ellenére természetesen a gyártás az LR központban, Ahlenben történik.

Nemcsak a „Made in Germany“ minőségre, de a DUFTSTARS-díjra jelölt illatkompozícióinkra is nagyon büszkék vagyunk.

parfümolaj koncentrátumok a parfümgyártásban

Continue reading

Az aloe vera kozmetikumok, milyen egyéb gyógynövény kivonatokat tartalmaznak?

Azt, hogy az LR aloe vera kozmetikumaik, milyen egyéb gyógynövény kivonatokat és egyéb hatóanyagokat tartalmaznak megtudhatod az alábbi listástól, majd a képernyő alsó felén pedig megtalálod a gyógynövény és egyéb kivonatok listáját, hogy melyik növényi kivonatnak milyen jótékony hatást tulajdonítanak.

Magára az aloe verára nem térünk ki, mert annak ismertetését megtalálod itt: //drogerica.hu/aloe-vera-a-csodanoveny/

Az LR Aloe Vera kozmetikumainak összetevői:

Continue reading

Microsilver – ezüsttartalmú kozmetikumok

Microsilver - ezüsttartalmú kozmetikumok

Az LR MicroSilver azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy elpusztítsa a bőrfelületen található ártalmas mikroorganizmusokat (pl. baktériumok, vírusok, gombák), amelyek kedvező feltételek között szaporodhatnak a bőrön (intenzív burjánzás), különösen bőrsérülések és bőrirritáció esetén.
Az LR MicroSilver hatása főleg a mikroorganizmusok sejtfalának enzim szabályozású anyagcsere funkcióinak csökkentésével jelenik meg. Aktívan támogatja az irritált vagy igénybe vett bőr regenerációjának természetes folyamatát.
A mikroorganizmusoktól megtisztult bőr megnyugszik és a megjelenése normalizálódik. Az LR MicroSilver BGTM eredményes hatásának köszönhetően a bőr megtartja gyönyörű kinézetét. A bőr visszanyeri komfortérzetét és teljesen megnyugszik.
Continue reading